Astioiden taikapäivä (A4)

 

 

Tänään. (tiskatessani) Mieleeni juolahti että olin (eilen) luonut tunnukseni ja pakottava, mutta arveluttava tarve kuumotti ohimoilla. Astioita kertyi huuhdeltavaksi. Otin yhden vanhoista nickeistani uusiokäyttöön (xjohan – ei  kultaista kuukkelia…), tosin olen muistaakseni operoinut myös tunnuksella ”toimittaja” ja jopa samalla nimellä kuin passissa. Toimittaja oli joskus ammatti, nykyään lähinnä runoilija. Voit etsiskellä blogspottia eljasverve, jossa taitaa edelleen olla aika paljon.  Mutta eljasverve on kehkeytynyt myöhemmin bluesbandiksi ja on jotain muuta. (mutta minä olen poet for hell of it)

 

En olisi (kuunaan) tietänyt koko hankkeesta ellen olisi naamakirjasta lukenut. (tämä pata ei puhdistu!)

 

Ajattelin kuppeja huuhtoessa et missähän sedis? se setä, joka aikoinaan lähetti minulle keskeneräisen käsikirjoituksen, jonka myöhemmin kadotin. Olen tavannut ainoastaan muutaman bloggarin. Itse asun seudulla, jonka pohjoispuolella on Kouvostoliitto,  itäpuolella entinen Neuvostoliitto ja läntisellä kantilla Itä-Uusimaa. Tämä kertoo oloista. Täällä ei juuri bloggailla, vaan lyödään turpiin ja kiroillaan.

 

Lusikoita jynssätessä juolahti tajuntaan, että aikaa sitten kun paljon bloggasin, olivat nämä bloggarit stadista, ehkä joku turusta, eli eräs maisteri. (ois voinu – ah! – käyttää myös ilmaisua Helsinki-Tampere- Jyväskylä-Oulu, mutta eräät juoppohullut ylöjärveläiset ovat pilanneet ilmaisun perin pohjin.  Aloitan varovasti nimiä mainitsematta ja säästyn luultavimmin kunnianloukkaussyytteiltä, (fobba)poliisikuulusteluilta ym.

 

Kello on jo paljon. Pian on imuroitava.

 

(eikä yhtään kirosanaa – saatana!)

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *