Heinz Horst Harald apuun – eli miten sinusta tulee uskottava nettinatsi

Eräs kaverini valitteli Facebookissa sitä, että fasis…rasis…basis…noh, maahanmuuttokriittiset yrittävät jatkuvasti päästä valeprofiileillaan hänen kavereikseen. Aina siellä on jokin muka ulkomaalainen, jolla on vastaluotu profiili, vähän muotopuoli geneerisen ulkomaalainen nimi ja enemmän tai vähemmän kliseiset mielipiteet. Maahanmuuttokriitikoiden mielestähän heidän vihollisensa, ”mokuttajien”, kuuluisi ottaa kaverikseen mikä tahansa ulkomaanpelle, koska ”mokuttajat” rakastavat ulkomaalaisia kritiikittömästi.

Tämä temppu kaipaa vastaiskua. Vähän mietittyäni keksin sellaisen ja suosittelen sitä kaikille, jotka joutuvat kämyjen kamuilukähminnän kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Annetaan heidän maistaa omaa lääkettään ja kyhätään profiili, jolla on nimenä esimerkiksi Heinz Horst Harald Müller. (Mietin ensin myös Helmutia, mutta siitä tulee liian keski-ikäinen ja valtiomiesmäinen vaikutelma.) H-alkuiset etunimet viittaavat tiedätte kyllä kehen ja ilmentävät perinnetietoisuutta – antoihan Goebbelskin lapsilleen samasta syystä H:lla alkavat nimet. Sukunimeksi laitetaan tietysti Müller tai Schmidt, koska maahanmuuttokriitikot eivät juuri tunne oikeita saksalaisia sukunimiä tätä enempää – heidän porukkansa antisemitistinen osasto epäilisi heti juutalaiseksi, jos sankarimme olisi vaikkapa Steinmetz tai Stellmacher, vaikka nämä ”kivenhakkaajaa” ja ”vaunuseppää” tarkoittavat sukunimet ovat tuiki tavallisia ja, heh, perusarjalaisia.

Sitten Heinzin profiiliin pitää saada kuvitusta. Netissä on varmasti joukoittain muskelinatseja, jotka esittelevät hakaristitatuointejaan. Ei kun kuvia varastamaan, sellaisia joissa naama ei näy. Profiilihan on joka tapauksessa tarkoitettu trollaamiseen. Profiilikuvaksi mäjäytetään joku historiasta tunnettu natsi hailaamaan, näinhän maahanmuuttokriitikot tekevät omissakin someprofiileissaan. Kukaan ei huomaa eroa. Jos löydät jostain kokovartalokuvan muskelimiehestä, joka pullistelee ja jonka housuissa näkyy mahtava möykky, sekin kannattaa hyödyntää. Se vetoaa kohdeyleisön varsin heikosti piilossa oleviin homoseksuaalisiin tunteisiin.

Profiilinatsiksi kannattaa ottaa joku todella pahamaineinen tappaja, esimerkiksi Oskar Dirlewanger tai Amon Göth. Kannattaa varoa, ettei sinne tule ketään korkean tason johtajaa kuten Goebbelsiä tai Göringiä. Tyypillisen maahanmuuttokriitikon perehtyneisyys Natsi-Saksan historiaan on pinnallista, mutta ei niin pinnallista. Skenessä oletetaan sinun tietävän johtajien lisäksi pahimmat murhaajat ja kaasuttajat ja valitsevan heidän joukosta ihanteesi. Tarvittaessa sinun tulee osata selittää miksi olet valinnut juuri tietyn natsiroiston esikuvaksesi. Ota selvää lempinatsisi yksityiselämästä, esimerkiksi seksuaalisista urotöistä, niin että voit selittää samastuvasi tiettyyn natsiin, koska hän oli panomiehiä kuten minäkin, höhhöröhhröhöröhöröhöh.

Missään nimessä ei saa osata saksaa korkkarisanastoa enempää. Panzer, Stuka ja Achtung ovat sallittuja sanoja, mutta edes sotilastermeillä ei pidä yrittää liikaa loistaa. Esimerkiksi puolitelavaunua ei pidä kutsua nimellä Halbkettenfahrzeug, vaan mieluummin half-track – englanninkielisten termien sotkeminen saksalaisiin on piireissä rutiinia. Sotilasarvot on kuitenkin osattava saksaksi, myös ja varsinkin ne SS:n sotilasarvot, mitä näitä nyt on Standartenführereitä ja Sturmbannführereitä.

Erilaisen militaria-aineiston esittely kuva-albumeissa on tietysti asiaankuuluvaa. Esimerkiksi kevyen kenttähaupitsin kuvan alle voi sitten kirjoittaa vaikkapa: Saksan Field Howitzer. Tällä vittu ryssää kaatu jatko sodasa. Kuten jo edellä mainitsin, englanninkielinen termi on aina katu-uskottava, parempi kuin oikea saksan sana (Feldhaubitze). Sitä paitsi haupitsia tarkoittava englannin sana Howitzer on ihan saksalaisen näköinenkin.

Tietenkin sinun pitää kerätä Facebook-sivullesi myös kuvia keskitysleireistä, joiden alle lisäät joko vihjauksia siitä, kuinka kaiken maailman liberaalit pitäisi panna tällaiseen kurilaitokseen tai sitten kuinka tämäkin kuva on kommunistivalehtelijoiden lavastama. Kohdeyleisölle on yksi ja sama, kumpaa kommentointilinjaa sovellat. Itse asiassa voit julkaista saman kuvan kahteen kertaan eri tyyppisillä kommenteilla. Kohdeyleisö ei näe siinä mitään kummallista. He kiihottavat itsensä kommenttisi alla lain rajat ylittävään keskusteluun ja järjestävät nopeasti aineistoa kymmeneen oikeudenkäyntiin, hyvä jollei seitsemään elinkautiseen. Huolehdi kuitenkin siitä, että oma aloituspuheenvuorosi ei ole laiton etkä itse kiihota mitään synnynnäistä ryhmää vastaan. ”Liberaalit” ja ”isänmaan petturit” ovat niin epämääräisiä ja subjektiivisesti määriteltyjä ryhmiä, että niitä vastaan kiihottaminen ei käytännössä ole laitonta (varsinkin jos muistutat, ettet tarkoita ”liberaaleilla” Liberaalit ry:n jäseniä, joilla voit samantien täsmentää olevan järkevä talous- ja maahanmuuttolinja).

Tämän jälkeen voit sitten pitää hauskaa maahanmuuttokriitikoiden kustannuksella aivan miten haluat. Selvästi laittomat puheenvuorot kannattaa kuvaruutukaapata talteen, niistä piisaa huvia pitkään jälkeen päin. Myös Soinia tai Halla-ahoa ylimaallisen erehtymättöminä olentoina jumaloivilla lausunnoilla on oma viihdearvonsa. Äläkä kuvittele, ettei sinne sellaisia kommentteja tulisi. Kyllä tulee.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *