Laiskan makkaravuoka

makkaravuokra

Ainekset:

1 blöö

3 sipulia

3 tomaattia

hyvältä tuntuva pala Emmentalia

 

Pilko blöö ja tomaatit pieneksi pilppeeksi ja levittele ison uunipannun pohjalle harmoniseksi sekamelskaksi.

Kuori ja halkaise sipulit ja nakkaa ne sekaan.

Raasta hyvältä tuntuva pala Emmentalia. Ei se ollutkaan riittävästi. Raasta vähän lisää.

Peittele makkara-tomaatti-sipulisörssö raasteella. Nakkaa koko hoito 200-asteiseen uuniin, jota en aluksi käskenyt lämmittää, joten joudut nyt odottamaan että se lämpiää.

Valmista on noin 20 minuutissa eli kun juusto on ruskistunut ja sipulit näyttävät maratonin juosseilta.

 

Syö muussin kanssa. Kätevä muussi syntyy muutamasta jauhoisesta keitetystä perunasta. Muussaa ne ja sekoita lämpimän maito-voisulamäärän kanssa saavuttaaksesi sopivan notkeustason. Mausta suolalla tai jollain herbamarella tai ihan millä vain tykkäät. Muussi kannattaa muuten tehdä sillä aikaa kun makkarasörssö valmistuu, ei vasta sen jälkeen.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä pussimuusin mikrossa pakkauksen ohjeiden mukaan. Ei kukaan kuitenkaan saa tietää.

 

Syö hyvän oluen kera. Koffikin käy, jos halpuutuksessa ei ollut muuta.

Pekonin profeetta

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *