Entäs thaikkumorsiot?

Persujen mamupoliittinen ohjelma on juuri niin ufoa kamaa kuin heiltä voi odottaakin, mutta yksi sen huvittavista piirteistä on ylitse muiden: tuontimorsianten ikärajaa pitää kuulemma nostaa järjestettyjen avioliittojen estämiseksi. Koskeekohan tämä myös kyrmyniskaisten, keski-ikäisten suomalaisten miesten thaikkumorsioita, joiden postimyynti ja maahantuonti ymmärtääkseni on järjestetyn avioliiton luonteista touhua jos mikä?

Tässä kohtaa äärioikeisto tietysti alkaa murista rivouksia hampaiden välistä ja nimitellä trolliksi, sillä ”kyllähän kaikki ymmärtävät”, keiden pakkoavioliittoja olisi tarkoitus suitsia. Kyllä, ”kaikki” ymmärtävät. Mutta laki ei ymmärrä. Lakiin voi kirjata vain sellaisen pykälän, joka nostaa avioitumisikää sekä muslimi- että thaikkumorsiamille. Laki nimittäin on kaikille sama, eikä se voi antaa valkoisille heteromiehille erioikeuksia, vaikka sen persujen mielestä epäilemättä pitäisi.

Ja tässähän se onkin se persuja kaiveleva asia. Heitä nyt vain potuttaa niin helkkaristi se, että Suomi on oikeusvaltio, jossa ainakaan periaatteessa läskin tummuudella ei ole väliä oikeuden edessä. He haluavat kaataa oikeusvaltion, millä tahansa tekosyyllä. Hurriviha, muslimiviha ja mustien mollaaminen ovat vain vetonauloja, joilla ydinjoukko mobilisoi rahvasta tämän todellisen tavoitteensa taakse. Sitten kun muslimiviha ei enää vedä, ne kyllä keksivät jotain uutta. Mutta ydintavoite pysyy samana.

Tähän lisään mielelläni sen vanhan keppihevoseni: aggressiivisen kerjäämisen. Kantasuomalaiset pummit ovat kautta aikojen kerjänneet aggressiivisesti – anna rahaa/röökiä tai tulee turpiin. Koko aikuisikäni tätä väkivallan uhkaa on pidetty luontevana osana maailmanjärjestystä, asvalttiviidakon lakina: jos moisesta urputat, olet nynny ja surkimus etkä ollenkaan oikea mies. Mutta annas olla kun tänne ilmaantuivat ensimmäiset Romanian romanit. Silloin aggressiivista kerjäämistä yhtäkkiä vaadittiin kiellettäväksi pitkin koko poliittista kirjoa, toki persujen johdolla.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *