Otsikko tähän – keksi jotain! venäjä! keksi!

DSCN0554

Katsoo Bansheen sheriffiä ja sitten Richie Kotzenia livenä tuubista. Tarkkailee lumisadetta (emme halua hautautua hankeen) ja muistelee erään Sillanpään värssyä missä rätäkkä on puhtaanvalkeaa ja aitoa suomivolinaa (hei meikämandoliinot!)  Kuvassa on piloille jäätynyt ilmalämpöpumppu, et takuuseen meni toi taannoin, tää on niin surullista, mutta buddhaluonto pyrki säilyttämään zeniläisen rauhallisuutensa keskustellessaan ns. ”toimijoiden” kanssa vikatilanteesta pari kuukautta. Ei ne perkeleet sähkölaskua maksa. Me yritämme säätää ja säästää. Pikakahvia ja keksejä.

Soitto pk-seudulta, et onko ne ryssät jo ylittäneet itärajan? En tiedä, kävin siellä muutama päivä sitten, rauhalliselta vaikutti ja ottivat hymynaamoin huonon kurssin ruplia vastikkeeksi polttoaineesta ja palveluksista.

(jos ne lymyilee vaalimaalla? joo,  ootko kuullu sen iki-kiannon runon:

uhtua on paha paikka

siellä hyytyy hymy

ryssät siellä ryllöttävät

kunnes nousee jymy

iiivana kai konttais kottiin

vaan ei auta lymy

nyt ne joutuu hornan mottiin

alkaa hirmu rymy)

Meniks oikein? Ei ollu kiva, ei. Tiedämmekö me varmasti enemmän pelkäävämme kuin vihaavamme itänaapuria? Se on tunne, sanon. Kiireisimmät ehtivät (varmaankin) sieltä päiväkahviseurulta nopeasti Porin peräaukkoon (jumala teitä siunatkoon herra Haavikko!) ja sieltä edelleen Pehmeän Leivän Maahan missä Kuningas Kaarle (The King) ottaa avosylin vastaan pelokkaat kantasuomalaiset. Päiväkahviseutulainen vittuuntuu hkl-tyyliseen sanailuuni (joo, on mulla ollu prolekortti). Hän on oikea kantasuomalainen, minun sukuni on pohjoissaksalaista heimoa. Tai jos tota vaihdettais puheenaihetta. Ei en aio lappiinkaan, en.

(mä haluaisin nähdä tän nimeomaan kuvina)

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *